Sitemotion – the web app

Optimering af byggeprocessen

Sitemotion sammenkobler droneteknologi med byggebranchens 3d-modeller og planlægningsdata. Sitemotion er en letforståelig og let operationaliserbar måde, hvorpå byggeledere kan håndtere de forskellige datastrukturer for hhv. dronescanninger og byggedata, og på samme tid visuelt få præsenteret data og realtime status.

Kom godt i gang med Sitemotion – Vi kommer gerne forbi og demonstrere.  Få mere at vide her >

Hvad kan Sitemotion gøre for dig?

Tidsreduktion
0 %

Sitemotion reducere tiden brugt på stadeopgørelser og opfølgning med minumum 30%. Helt op til 60% for datatunge leanprocesser.

In-time
0 %

Sitemotion sørger for at du kan løse flere opgaver i henhold til tidsplanen.

Færre besøg
0 %

Sitemotion reducerer byggepladsbesøg med 30% for byggeledelsen og 60% for den øverste ledelse. 

Historien bag Sitemotion

Buildcode er virksomheden bag Sitemotion og laver til dagligt faktiske opmålinger fra byggepladser, hvor vores data supplerer de 3D-modeller og tegninger, som produceres af de rådgivende og projekterende ingeniører. Vi har blandt andet leveret scanninger og byggedata fra dele af Nyt OUH og foretaget 3D-opmålinger for arkitektfirmaet TKT A/S, entreprenørfirmaet 5E Byg A/S, samt UCL.

Med Sitemotion vil vi hjælpe dig med hurtigt og overskueligt at kunne gennemgå modeller, tidsplaner og økonomiske forhold i udførelsesfasen, så du kan sikre en bedre information til de øvrige byggeaktører. Dette gør vi ved at kombinere dataindsamlingen med robot- og droneteknologier og derefter sammenkoble dem med de allerede eksisterende digitale løsninger, hvilket gør at der i sidste ende kan leveres et bedre- og mere bæredygtigt byggeri.

Digital dokumentation

Vi bruger droner og 3D-scannere til at indsamle dybdegående data for hele det område vi registrerer. Det giver dig et detaljerede overblik og historik. De indsamlede data behandler vi uden at skulle lave yderligere opmålinger.

Afhjælper uenighed

50% flere tvister afgøres ved mægling eller mediation i stedet for voldgift og byggearbejdernes produktivitet øges med 30%.

Øger effektiviteten

Du spare mest tid ved at være effektiv, og med vores droneløsninger får du hurtigt og nemt indsamlet de data du ønsker, samtidig med at du får super-deltaljerede analyser og dokumentation.

Kontakt os gerne for at høre mere om Sitemotion

Vi kommer gerne forbi og ser om Sitemotion er det perfekte match for jer.
Sitemotion
Consent Management Platform by Real Cookie Banner