Nytænkende

Arkitektens digitale værktøjskasse

SiteScan gør det muligt for arkitekter at måle og dele nøjagtige 3D scanninger fra virkeligheden til dit foretrukne projekteringsværktøj. Så du kan arbejde effektivt om projekterne med dine kolleger og yde en intelligent service for dine kunder.

DEt kreative Hjørne

Gør din kreative proces nemmere med et godt grundlag

Bliv mere forbundet med virkeligheden i dit arbejde med renovering, ombygning eller tilbygning, eller fang inspirationer til dine næste projekter, ved at fange smukke elementer i virkeligheden, med din telefon i 3D og overfør dem direkte til dit foretrukne projekteringsprogram og konverter dem til komponenter som passer til dit projekt.

Øvrige Services til byggebranchen

Vi tilbyder intelligent digital udvikling

Lynhurtige Web Applikationer

Mangler du et online dashboard med information om modelændringer eller muligheden for at vise dine 3D/BIM modeller frem til kunder? Lad os høre om dine behov for deling og bearbejdning af data.

Robust Appudvikling

Har du en god idé til en IOS eller Android app? Så lad os høre om den.

BIM Konsulent & Support

Vi er et softwareudviklingshus med rødder i byggebranchen og kan hjælpe dig med at skabe nye forbindelser mellem dine data. Så du får maksimalt udbytte af dine BIM-data.

Medbestemmelse

Du er del af udviklingen

 • Vi deler vores udviklingspipeline med dig

  Hvilke funktioner bliver de næste? Det får du indblik i ved at blive en del af SiteScan.

 • Vi modtager dine ønsker

  Indkomne ønsker til udvidelse af funktionalitet, listes i pipeline og vil være tilgængelig for stemmer. Jo flere stemmer, des højere udviklingsprioritet får idéen.

 • Du har en stemme

  Hvilke funktioner skal vi prioritere? Det har du indflydelse på med baggrund i antal af ansatte på platformen. Hver af jer kan stemme om hvilken funktionalitet, som vi skal tilføje som den næste.

 • Vi udføre arbejdet

  Med Danmarks dygtigste udviklere inden for BIM-værktøjer, skaber vi din digitale værktøjskasse.

SE HVordan SiteScan Virker

Kender du det når man står ude hos kunden og gerne vil tage nogle mål, men mangler et professionelt, hurtigt og nøjagtigt måleværktøj?

Play Video

Særligt tilbud

Priser

SiteScan Early Bird

Frem til lanceringen i 2023 tilbyder vi en Early Bird pris, hvor du er med helt fra prototype til færdigt produkt. Kontakt os for at høre nærmere. Bemærk, de nedenstående funktioner vil udvikles løbende i perioden. 

 • 3D scanning med Lidar-enabled IOS-enhed (Fungerende prototype)
 • Overførsel af 3D scan fra IOS-device direkte til Revit projekt med WIFI/Mobildata (Prototype)
 • Tilføj frit nye tegnestuebrugere, nyoprettede brugere i denne periode er vederlagsfrie (Under udvikling - man kan dog stadig frit oprette nye brugere ved at sende os deres mail)
 • Revit API med login (Prototype)
Tilbud

SiteScan Launch

Den fulde version af SiteScan, tilgængelig i 2023. Pris pr. bruger. Forventet lancering August 2023.

5900
3600 kr
/år
 • 3D scanning med Lidar-enabled IOS-enhed.
 • Overførsel af 3D scan fra IOS-device til Revit projekt med WIFI/Mobildata
 • Tilføj selv nye brugere enkelt
 • Revit API med login

Kvalitetsanalyser

Modtag tjenester og produkter med den højeste kvalitet. Vi vil analysere alle aspekter og ikke lade noget glide ned mellem to stole.

Vi går i dybden

Få dybdegående og omhyggeligt udformede webudviklingsfaciliteter, der er nødvendige for at skabe en optimeret, professionel og bæredygtig virksomhed.

Support

Vi er her for at give dig dedikeret support om eventuelle spørgsmål og hjælp, som du måtte have brug for til at udfolde dine kreative tanker.

Hvorfor Buildcode

Dedikerede ydelser til byggebranchen

Portefølje

Projekter som vi har arbejdet på

Fra Idé til produkt

Vi leverer færdige løsninger

Buildcode er her for at hjælpe dig med at realisere dine kreative idéer - alt hvad du har brug for fra udviklingsprocesser, kreativt design, omfattende udviklingsfaciliteter, engagerende udviklingsstrategier og meget mere. Hvor langt er du i din digitale rejse?

Udvikling
89%
Optimering
73%
Bæredygtighed
65%

Nyheder & Blog

Læs vores artikler

Udtalelser

Hør hvad vores klienter siger om os

Nyhedsbrev

Abonner på vores nyhedsbrev for at få de seneste opdateringer

Subscription Form
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=1492#!trpen#Consent Management Platform by Real Cookie Banner#!trpst#/trp-gettext#!trpen#